Zorg er voor dat je in balans blijft!

Dat er heel wat gebeurt in de wereld, dat hoef ik je niet te vertellen. Het is heel wat en je evenwicht bewaren is moeilijk. De laatste jaren werd onze veerkracht/draagkracht/balans stevig op de proef gesteld. Omdat het al lang aan de gang is, begint het te wegen, wordt evenwicht bewaren moeilijker. Wat we dachten onder controle te hebben, blijkt onderhevig aan allerlei. De wereld die we kenden, is veranderd en lijkt geen veilige plek meer te zijn. Je lijkt nergens nog rust te vinden.

Nergens? Neen. Er is een plek waar het altijd rustig is. Binnen in jou is er een mogelijkheid tot volkomen rust. De kunst is deze plek te ontdekken en er contact mee te maken op het moment dat de mallemolen in gang schiet.

Wu wei Qigong helpt je daar uitstekend bij. De rustige bewegingen, de stiltemomenten en de uitnodiging om bewust te ademen,  nodigen je uit om de rust in jezelf te ontdekken.

Kom en doe mee!

Nieuwe lessenreeksen starten op 25 en 26 april:

  • Op maandagavond van 19u30 tot 21u00 in de turnzaal van de Kiekeboes, Kerkstraat 7 te Zoersel. Reeks van 10 lessen, prijs 80€. Gratis en vrijblijvend komen proberen op 25 april kan mits aanmelding via mail.
  • Op dinsdagochtend van 9u30 tot 11u00 in het yogazaaltje op de 2e verdieping van het gemeentehuis, Handelslei 167 te Sint-Antonius. Reeks van 10 lessen, prijs 80€. Gratis en vrijblijvend komen proberen op 26 april kan mits aanmelding via mail.