Extra materiaal

! Dit materiaal is enkel beschikbaar voor leden

! Nog iets voor je verdergaat:

Disclaimer:

Het materiaal dat ter beschikking wordt gesteld is uitsluitend bedoeld voor klanten van Mol Mersie. Het materiaal mag niet worden doorgegeven aan personen die geen klant zijn van Mol Mersie. Het niet naleven van deze richtlijn kan negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid van anderen, aangezien de oefeningen op deze website specifiek zijn ontworpen voor klanten van Mol Mersie na het volgen van de vereiste lessen.

Het individueel uitvoeren vanΒ  de oefeningen geschiedt geheel op eigen risico. Respecteer je grenzen en forceer niets. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk.Β 
Raadpleeg bij medische of psychologische problemen altijd eerst een (huis)arts of relevante medische expert. Stop nooit een medische behandeling of bouw nooit medicatie af zonder eerst af te stemmen met je (huis)arts.

Door toegang te krijgen tot dit materiaal, verklaar je dat je een klant bent van Mol Mersie en dat je de verantwoordelijkheid neemt om dit materiaal niet door te geven aan anderen die geen klant zijn van Mol Mersie.