Op zoek naar rust?

Soms is het niet eenvoudig om tot rust te komen. Je hoofd blijft maar zoemen. Met een hoofd vol gedachten en spanning is er weinig ruimte om helder te denken. Dat maakt je moe. Ook je lichaam voelt gespannen aan. Mogelijk gaat dat gepaard met pijnlijke spieren, hoofdpijn of andere klachten. 
Soms ben je gewoon op zoek naar een rustpunt, een moment van verwennen, waarbij de pauzeknop even ingedrukt blijft. 
Hoe dan ook is af en toe tijd voor jezelf nemen ideaal om opnieuw je kracht te vinden. Als je die rust in alle sereniteit aangereikt krijgt en je je er enkel dient in onder te dompelen, is dat soms net wat je nodig hebt. 
Samen met jou ga ik op zoek naar wat jou het meeste rust, ontspanning én energie geeft. Ik maak daarbij gebruik van verschillende technieken. Daarover lees je meer op de pagina’s Jin Shin Jyutsu, lichaamsgerichte therapie en massage, relaxatielessen en Sound&silence
Gewoon een gesprek waar we samen kijken wat nodig is, hoe je zelf aan de slag kan om meer evenwicht in je leven te krijgen, ook dat is mogelijk. Naast aandacht voor ontspanning en rust, hecht ik veel belang aan empowerment. In onze huidige maatschappij, waar chronische stress en burn-out belangrijke gezondheidsproblemen zijn, is zelfzorg de grootste uitdaging. Daarom streef ik er steeds naar om jouw eigen kracht opnieuw te activeren. Ik wandel een stukje van de weg met je mee, met zachte aanbevelingen en extra steun waar nodig. 
Ik werk ook met groepen. 
Enerzijds zijn er de Wei wu wei Qigong relaxatielessen gebaseerd op onder meer de Traditioneel Chinese Geneeskunde en andere Oosterse filosofieën. 
Een soundjourney is een reis waarbij je je laat meevoeren door klankschalen, sjamanentroms, ratels, chimes, … De klanken nemen je mee op een wonderlijke en ontspannende reis. 
Tot slot zijn er de ‘rust.com’ workshops, op maat gemaakt voor een bepaalde doelgroep. Ik leer steeds verschillende relaxatietechnieken aan, waaruit ieder dan kan kiezen wat het beste bij hem of haar past en het meeste rust brengt. 

Jin Shin Juytsu

Massage en relaxatietherapie

Sound & silence

Relaxatielessen