Duurzaam investeren!

In tegenstelling tot de energiebedrijven die tegenwoordig slechts dezelfde hoeveelheid energie leveren voor steeds maar hoger wordende prijzen, kan je voor een minimale investering veel meer energie krijgen. En niet zomaar energie – levenskracht, vitale energie!

Een kleine investering die voor een groot resultaat zorgt bestaat niet, zeg je? Ik durf je tegen te spreken. Slechts een 1,5 uur durende wei wu wei qigong les per week zal je meer energie, rust en veerkracht geven. Door tussenin de rustige bewegingen en ademhalingstechnieken te oefenen – slechts 5 minuten – zal de opbrengst nóg groter zijn. Je lichaam wordt soepeler en je geest ook. Stramme spieren en pijnlijke gewrichten worden op een zachte manier weer vitaal en sterk. Aandacht wordt opnieuw gefocustslaapkwaliteit verbeterd.

Vaak investeren we haast zonder nadenken tijd en energie in onze dagelijkse bezigheden, werk, familie en alle andere verantwoordelijkheden die op ons pad liggen. We vergeten echter even vaak tijd en energie in onze eigen gezondheid en welzijn te investeren. Niet zelden resulteert dat op termijn, tot onze grote verbazing, in een lege energievoorraadkast.

Het goede nieuws is dat je dat met een beetje oefenen en engagement kan voorkomen.

We denken dat we niet genoeg tijd hebben om in onze eigen draagkracht en in de dingen die die kracht voeden te investeren. Eigenlijk heb je niet genoeg tijd om het NIET te doen. Door vaker qigong te beoefenen, word je efficiënter, krijg je meer gedaan, ben je meer gefocust en meer gericht op wat echt belangrijk is. Want je hebt gewoon meer energie.

Dus investeer in jezelf – het loont dubbel en dik.