Wei wu wei voor professionals

Moeiteloos, snel en efficiënt ontspannen op het werk
Stressbeheersing hoeft niet altijd moeilijk te zijn en/of veel tijd in beslag te nemen. Ik geef workshops en interactieve voordrachten op maat. Eenvoudige ademhalingsoefeningen, basic mindfulness technieken, laagdrempelige stretchoefeningen – het is maar een greep uit de mogelijkheden. Want ik ben ervan overtuigd:
ontspannen kan je leren, ook op je werk!
Korte rustmomenten tijdens je dag zijn minstens even heilzaam en ontspannend zijn als een uur buiten wandelen of yoga beoefenen.
Tijdens een workshop leer ik een heleboel technieken aan, van qigong en meditatie, over yoga en rustige beweging, tot ademhalingstechnieken (mijn stokpaardje!).  Uit het hele aanbod kan je kiezen wat jou het meeste rust bracht, het snelst impact had.  Zo kan je al doende ervaren wat jou het beste ligt en daarmee zelf aan de slag gaan. 
De meeste oefeningen zijn kort, in minder dan 2 minuten kan je rust en ontspanning vinden. Je kan deze oefeningen vaak overal doen, wanneer en waar jij ze het meeste nodig hebt. De langere oefeningen zijn voor die momenten dat je tijd kan maken om bewust aan zelfzorg te doen. 
Als je interesse hebt voor jouw bedrijf of organisatie, neem dan gerust contact op en we zien samen wat de beste optie is. Voorkomen is tenslotte nog altijd beter dan genezen.

One single conscious breath constitutes one generous act of self care. (Eén enkele bewuste ademhaling vormt een genereuze daad van zelfzorg.)