wat zij ervan vinden

mijn vitaminen

Vakantie is een tijd van reflectie en overschouwen wat er het voorbije jaar allemaal de revue is gepasseerd. 1 september is een beetje als Nieuwjaar. En wat blijkt telkens weer? Wu wei wu blijft voor mij mijn vitaminen, mijn ‘ hartje en ziel’-oplader, mijn rustmomenten in ons soms hectisch bestaan, mijn stops en er weer tegenaan… Read more “mijn vitaminen”

L.H.

(weer) een fijne ervaring

Bedankt Mol! Het was (weer) een fijne ervaring. We hebben al zoveel goede tips van jou gekregen en het is altijd fijn deze nogmaals te herhalen!

Edwige

meer voor mezelf opkomen

Ik ben voor verschillende zaken bij Mol geweest. Het omgaan met verlies van mijn ouders, mijn relatiebreuk en het begeleiden van mijn zoon in al deze situaties. Ik heb vooral mezelf beter leren kennen bij Mol. Mijn kwaliteiten, maar soms waren dat ook mijn valkuilen. Ze gaf me vele nieuwe inzichten en leerde me hoe… Read more “meer voor mezelf opkomen”

Patricia Franck

weer op de juiste weg

Toen ik voor de eerste keer bij jou kwam zat ik ver boven de ‘rode lijn’, druk op mijn hart, geen adem, depressief, veel wenen,….. maar door de juiste ademhalingstechnieken en de fijne maar soms moeilijke babbels in een rustige en sfeervolle omgeving zie ik mezelf opnieuw van de positieve kant, leer ik voor mezelf… Read more “weer op de juiste weg”

M.M.

onmisbaar!

Wat snak ik naar je lessen op maandagavond! Hier thuis tijdens de vakantie geen rust gevonden omwille van verbouwingswerken die nu bijna ten einde zijn. Ik kwam gisteren in het park en begon spontaan met wat oefeningen in een heerlijke avondzon en groene, rustige omgeving. Letterlijk en figuurlijk een verademing! Ik voelde meteen het deugddoend… Read more “onmisbaar!”

L.H.

wei wu wei

de maandagavond…
een momentje van rust voor mij alleen!!!
zalig…

E.D.S.

verrijkende ervaring

Onze bewoners (Fedasil: mensen in een asielprocedure) hebben ervan genoten om effe te ontvluchten aan de dagelijkse strijd tegen negatieve emoties en het gevoel te hebben vast te zitten (lichamelijk en psychisch). De verschillende oefeningen, maar zeker de ademhalingsoefeningen worden nog ter sprake gebracht als ze het hoofd rustig willen houden. Het was een nieuwe, verrijkende… Read more “verrijkende ervaring”

Marie-Ange D'Hooghe, Coordinator Fedasil FOI De Statie

anders leren omgaan met stress

Reeds jarenlang was ik ervan overtuigd dat ik best wel stressbestendig was. De gang van het leven, de professionele uitdagingen stapelen soms wel eens op. Ik voelde dat ik erg onrustig werd en permanent, ronduit gestresseerd was. Het lichaam gaf onmiskenbare signalen dat het tijd werd om er iets aan te doen, met andere woorden,… Read more “anders leren omgaan met stress”

Els Cammaerts