ademhalingaromatherapiecoachingempowermenthelingmassagemassagetherapieontspanningontstressenpreventierelaxatiestress beheersingwellness - welzijnzelfzorgzen

START!

Hoewel een enkele zwaluw de lente niet maakt, brachten de eerste lentekriebels fantastisch nieuws met zich mee. Vanaf 1 maart mag ik immers opnieuw aan de slag in de praktijk!

Mijn wu wei-hart jubelt nu ik je weer mag verwelkomen voor een deugddoende massage (met of zonder warme stenen), een balancerende Jin Shin Jyutsu sessie, een ondersteunende coaching, een moment van ontspanning, van rust in je hoofd, van koesterende zorg voor je lijf. Opladen of ontladen, innerlijke rust of gewoon genieten, opnieuw evenwicht brengen daar waar er spanning, frustratie, bezorgdheid zit.  Het is ondertussen al ruimschoots bewezen dat door regelmatig tijd voor jezelf te maken en de pauzeknop even in te drukken, je je welzijn verhoogt en je immuniteit een boost geeft.

Blijf niet met spanningen, frustraties, bezorgdheden zitten en maak een afspraak. Je zal er van versteld staan hoeveel deugd het helende contact van een ontspannende sessie bij een relaxatie professional kan doen!

Ik verwelkom je graag met een open hart en warme, helende handen.

Liefs en tot binnenkort

Mol