coachingempowermentontspanningontstressenrelaxatiewellness - welzijnzen

rust.com

over komma's en punten

Komma’s en punten gebruiken we daar waar we een pauze willen inlassen. De vuistregel voor het gebruik van een komma is er eentje te plaatsen als je een kleine pauze hoort bij het gewoon uitspreken van een zin. Een punt wordt gebruikt aan het einde van een zin, om zo duidelijk te maken dat de zin is afgelopen. Het is dan de bedoeling even te wachten voor je de volgende zin gaat lezen.

Hier kunnen we inspiratie opdoen! Want het is zinvol om af en toe een kleine pauze in te lassen. En het is nodig om na het beëindigen van een taak even te wachten vooraleer je aan de volgende taak begint. Op die manier bouwen we meer rust in in onze dag en loop je minder risico om uitgeput te geraken. Dat tussenin ontspannen niet moeilijk of tijdrovend hoeft te zijn, bewijst deze reeks. Je krijgt praktische tips en oefeningen om de stress tijdig uit je systeem te krijgen: ademhaling, beweging, meditatie, ... Er zit zeker iets tussen dat voor jou werkt. Alle oefeningen zijn toegankelijk, eenvoudig en je kan er meteen mee aan de slag.

Studerende kinderen in huis? Laatste loodjes voor je met vakantie vertrekt? Een deel van je collega's vertrekt met vakantie en dus met minder collega's voor evenveel werk? Of is het gewoon tijd om te leren ontspannen? Dan is deze reeks van 3 avonden iets voor jou!

Vooraf inschrijven is noodzakelijk! Klik hier voor alle info.