over de rust.com workshop

mijn vitaminen

Vakantie is een tijd van reflectie en overschouwen wat er het voorbije jaar allemaal de revue is gepasseerd. 1 september is een beetje als Nieuwjaar. En wat blijkt telkens weer? Wu wei wu blijft voor mij mijn vitaminen, mijn ‘ hartje en ziel’-oplader, mijn rustmomenten in ons soms hectisch bestaan, mijn stops en er weer tegenaan… Read more “mijn vitaminen”

L.H.

(weer) een fijne ervaring

Bedankt Mol! Het was (weer) een fijne ervaring. We hebben al zoveel goede tips van jou gekregen en het is altijd fijn deze nogmaals te herhalen!

Edwige

onmisbaar!

dank voor jouw lessen die onmisbaar geworden zijn in mijn leven!

L.H.

wei wu wei

de maandagavond…
een momentje van rust voor mij alleen!!!
zalig…

E.D.S.

verrijkende ervaring

Zeker de ademhalingsoefeningen worden nog ter sprake gebracht als ze het hoofd rustig willen houden.

Marie-Ange D'Hooghe, Coordinator Fedasil FOI De Statie

rust.com: ik ben fan!

Deze workshop doet wat hij belooft: een heel gamma van echt bruikbare tools aanreiken zodat je kan ervaren wat voor jou werkt.

Marjan Rombouts

met zachtheid naar jezelf kijken

Een leerrijke workshop die je met zachtheid naar jezelf laat kijken. Praktische oefeningen die instant en (bijna) overal en altijd toepasbaar zijn.

Suzanne

rustpunt

Net op een moment dat ik het erg druk had, zowel in mijn privéleven als op het werk, vond ik een rustpunt bij jou.
Het vormde een mooi en duidelijk contrast met de beslommeringen van die laatste schoolweken.
Elke woensdag keek ik uit naar dat moment.
En … elke woensdagnacht sliep ik… Read more “rustpunt”

Elke

Me Time!

Even weg van de “rush hours”. Zeer aangenaam, zeer ontspannend en zeer rustgevend! “Me Time” met een hoofdletter! Leren ademen op mijn leeftijd; straffe job… Een echte aanrader. Ik doe zeker nog eens mee met de rust.com workshop. Geweldig initiatief en zeer goed uitgelegd! Zen …

E.D.S.

over de rust.com workshop

Eenvoudige, laagdrempelige oefeningen die je overal en op elk moment van de dag kan doen en snel effect hebben.

Josiane Frans

over rust.com

De rust.com sessies waren precies wat er beloofd werd: verschillende kleine trucjes om korte rustmomenten in je dag te kunnen brengen. Met beknopte – maar correcte – wetenschappelijke ondersteuning werden er uitlopende oefeningen aangeboden, waaruit je dan zelf kon selecteren wat voor jou werkt en wat niet. Een echte aanrader!

Céline

over de rust.com workshop

Deze workshop is een goede leerschool om stress aan te pakken op verschillende manieren die het best bij je passen.

André