over de rust.com workshop

onmisbaar!

dank voor jouw lessen die onmisbaar geworden zijn in mijn leven!

L.H.

wei wu wei

de maandagavond…
een momentje van rust voor mij alleen!!!
zalig…

E.D.S.

verrijkende ervaring

Onze bewoners (Fedasil: mensen in een asielprocedure) hebben ervan genoten om effe te ontvluchten aan de dagelijkse strijd tegen negatieve emoties en het gevoel te hebben vast te zitten (lichamelijk en psychisch). De verschillende oefeningen, maar zeker de ademhalingsoefeningen worden nog ter sprake gebracht als ze het hoofd rustig willen houden. Het was een nieuwe, verrijkende… Read more “verrijkende ervaring”

Marie-Ange D'Hooghe, Coordinator Fedasil FOI De Statie

rust.com: ik ben fan!

Ruim twee maanden na de workshop gebruik ik nog steeds enkele van de tips & tricks die ik oppikte. Dat is voor mij het bewijs dat deze workshop doet wat hij belooft: een heel gamma van echt bruikbare tools aanreiken zodat je kan ervaren wat voor jou werkt. Ik ben fan!

Marjan Rombouts

met zachtheid naar jezelf kijken

Een leerrijke workshop die je met zachtheid naar jezelf laat kijken. Praktische oefeningen die instant en (bijna) overal en altijd toepasbaar zijn. Zelfs terwijl je even kopje onder lijkt te gaan in de wildwaterbaan van het dagelijks leven, zijn de oefeningen je zwembandjes en tegelijkertijd je anker. Je hoeft alleen maar even adem te halen.

Suzanne

rustpunt

Net op een moment dat ik het erg druk had, zowel in mijn privéleven als op het werk, vond ik een rustpunt bij jou.
Het vormde een mooi en duidelijk contrast met de beslommeringen van die laatste schoolweken.
Elke woensdag keek ik uit naar dat moment.
En … elke woensdagnacht sliep ik… Read more “rustpunt”

Elke

Me Time!

Even weg van de “rush hours”. Zeer aangenaam, zeer ontspannend en zeer rustgevend! “Me Time” met een hoofdletter! Leren ademen op mijn leeftijd; straffe job… Een echte aanrader. Ik doe zeker nog eens mee met de rust.com workshop. Geweldig initiatief en zeer goed uitgelegd! Zen …

E.D.S.

over de rust.com workshop

Eenvoudige, laagdrempelige oefeningen die je overal en op elk moment van de dag kan doen en snel effect hebben.

Josiane Frans

over rust.com

De rust.com sessies waren precies wat er beloofd werd: verschillende kleine trucjes om korte rustmomenten in je dag te kunnen brengen. Met beknopte – maar correcte – wetenschappelijke ondersteuning werden er uitlopende oefeningen aangeboden, waaruit je dan zelf kon selecteren wat voor jou werkt en wat niet. Een echte aanrader!

Céline

over de rust.com workshop

Deze workshop is een goede leerschool om stress aan te pakken op verschillende manieren die het best bij je passen.

André