Elementor #3732

mijn vitaminen

Vakantie is een tijd van reflectie en overschouwen wat er het voorbije jaar allemaal de revue is gepasseerd. 1 september is een beetje als Nieuwjaar. En wat blijkt telkens weer? Wu wei wu blijft voor mij mijn vitaminen, mijn ‘ hartje en ziel’-oplader, mijn rustmomenten in ons soms hectisch bestaan, mijn stops en er weer tegenaan… Read more “mijn vitaminen”

L.H.

(weer) een fijne ervaring

Bedankt Mol! Het was (weer) een fijne ervaring. We hebben al zoveel goede tips van jou gekregen en het is altijd fijn deze nogmaals te herhalen!

Edwige

onmisbaar!

Wat snak ik naar je lessen op maandagavond! Hier thuis tijdens de vakantie geen rust gevonden omwille van verbouwingswerken die nu bijna ten einde zijn. Ik kwam gisteren in het park en begon spontaan met wat oefeningen in een heerlijke avondzon en groene, rustige omgeving. Letterlijk en figuurlijk een verademing! Ik voelde meteen het deugddoend… Read more “onmisbaar!”

L.H.

wei wu wei

de maandagavond…
een momentje van rust voor mij alleen!!!
zalig…

E.D.S.

verrijkende ervaring

Onze bewoners (Fedasil: mensen in een asielprocedure) hebben ervan genoten om effe te ontvluchten aan de dagelijkse strijd tegen negatieve emoties en het gevoel te hebben vast te zitten (lichamelijk en psychisch). De verschillende oefeningen, maar zeker de ademhalingsoefeningen worden nog ter sprake gebracht als ze het hoofd rustig willen houden. Het was een nieuwe, verrijkende… Read more “verrijkende ervaring”

Marie-Ange D'Hooghe, Coordinator Fedasil FOI De Statie

rust.com: ik ben fan!

Ruim twee maanden na de workshop gebruik ik nog steeds enkele van de tips & tricks die ik oppikte. Dat is voor mij het bewijs dat deze workshop doet wat hij belooft: een heel gamma van echt bruikbare tools aanreiken zodat je kan ervaren wat voor jou werkt. Ik ben fan!

Marjan Rombouts

met zachtheid naar jezelf kijken

Een leerrijke workshop die je met zachtheid naar jezelf laat kijken. Praktische oefeningen die instant en (bijna) overal en altijd toepasbaar zijn. Zelfs terwijl je even kopje onder lijkt te gaan in de wildwaterbaan van het dagelijks leven, zijn de oefeningen je zwembandjes en tegelijkertijd je anker. Je hoeft alleen maar even adem te halen.

Suzanne

rustmoment van de week

De qigong oefenlessen ervaar ik als mijn rustmoment van de week.
Verstand op nul en omringd zijn door aangename mensen.
Door de qigong heb ik geleerd om meer te leren luisteren naar mijn lichaam en meer te genieten van het niets doen en me daar niet schuldig over voelen.

Nancy