ademhalingcursussenempowermentontstressenqigongwei wu weiworkshops

bye bye 2021

28 december. Nog 4 keer slapen en we beginnen aan een vers gestreken nieuw jaar. Ik weet niet hoe dat met jullie is maar ik heb bij het afronden van die 365 dagen oud jaar toch steeds de neiging om eens terug te blikken. Het gaat dan niet zozeer over “de beste platen van”, “de boeken top 10 van” en “de films die je moet gezien hebben in”.

Mij bekruipt meestal een gevoel van hoe snel het alweer nieuwjaar is. Het lijkt wel of er ergens 200 dagen overgeslagen zijn. Nu, in 2021 is dat gevoel misschien niet helemaal onterecht. Door de grote C met al haar golven, zijn er best wel veel “verloren” dagen geweest. Maar net zoals je met die oudbakken sneetjes brood die verloren dreigen te gaan overheerlijke gebakken boterhammetjes kan maken, aka “gewonnen” brood, is het beschouwen van dagen dat je niet productief bent geweest als “verloren” niet helemaal terecht. Want er werd geschilderd en geklust, gelezen, gestudeerd, gepuzzeld, gewandeld, … en ja, ook af en toe gelummeld want dat doet deugd, je hersenpan eventjes rust gunnen.

ik nodig je uit!

Samen met het overschouwen van de voorbije 365 dagen maken we vaak plannen – wat zeg ik, Plannen! – voor de komende 365. Goede Voornemens, heet dat dan. Over het al dan niet volhouden van dat vooropgestelde programma wil ik het niet hebben. Neen, niet met de zachte wolligheid van kerst nog in de kleren. Neen. Ik wou je alleen maar uitnodigen om op 10 of 11 januari een gratis en vrijblijvende proefles wei wu wei qigong te komen volgen. Want wie weet is het iets voor jou. Heb je de ademhalingsworkshop in december gemist? Dan kan je je inschrijven voor de editie op 20 januari. Zowel in de wei wu wei lessen als tijdens de workshop reik ik je tools aan die je wat meer evenwicht, rust en kwali-tijd geven. Als ik zo terugkijk op de voorbije 365 dagen is dat mogelijk iets wat we toch ook weer gaan nodig hebben voor de volgende 365 ….

Ik wens jullie een heel erg harmonieus, stabiel en buitengewoon 2022!