inspiratiemassagetherapieontspanningontstressenpreventierelaxatiewellness - welzijnzelfzorg

All I want for Christmas!

Ook al zingt Mariah Carey al jaren “All I Want For Christmas Is You”, de zoektocht naar kerstkado’s is vaak niet zo zoetgevooisd. Een valse noot is al een keertje van de partij. Los van het feit dat jezelf elk jaar wegschenken aan Mariah misschien niet het beste idee is, bezorgt het zoeken naar een geschikt kerstkado heel wat mensen een punthoofd. En ook voor de ontvangers is het meestal een helse taak om een lijstje te maken met  wat ze onder de boom willen vinden. Velen onder ons hebben al zoveel spullen dat we niet zitten te wachten op het zoveelste paar sokken, een nieuw paar sloefen of een supersonische mixer die ook nog eens de vaat doet.

Maar kadootjes geven is zo zalig! Het is een teken van graag zien, van waardering, van aandacht. Je geeft zoveel meer dan dat nieuwste kookboek. En ook langs de ontvangende kant zit er meer in het inpakpapier dan een nieuwe das. Pakjes geven is een uitwisseling van liefde!

Ben je nog op zoek naar iets unieks en persoonlijks, naar eens iets anders? Geef dan een kadobon van mijn praktijk. Een heerlijk ontspannende voetmassage of een reset van hoofd, nek en schouders – geef toe, het beantwoordt aan de vereisten van het perfecte pakje! Kijk hier en maak je keuze.  Ik zorg voor de rest, nl dat de warmte en de aandacht bij de persoon terecht komen.

Uiteraard kan je ook je bestelling plaatsen voor etherische olietjes, Home Perfumes, cremes voor handen en gelaat, … kijk voor het grote aanbod bij Sjankara en plaats je bestelling bij mij. Ik zorg er voor dat ze tijdig en zonder stress onder jouw boom belandt.

Maak er mooie, rustige, liefdevolle en knusse feestdagen van!

Liefs

Mol