Praktische richtlijnen bij een bezoek aan mijn praktijk

Algemene afspraken

Iedereen die op zoek is naar een rustpunt in zijn of haar (drukke) bestaan is welkom.
Ook kinderen en jongeren kunnen baat hebben bij een relaxatiesessie, bijvoorbeeld voor en tijdens de examenperiode, bij verandering van school of in de thuis-situatie, …

Afspraken maken kan per telefoon of mail. Klik hier voor mijn contactgegevens.

De tijden van strenge maatregelen in verband met het coronavirus zijn gelukkig achter ons. We hebben de mondmaskers over de haag gezwierd en laten opnieuw onze mooiste glimlach zien. Dat wil niet zeggen dat je je eigen (veiligheids)gevoel voortaan moet negeren. Draag je liever nog steeds een mondmasker en verwacht je van mij hetzelfde? Dan zal ik je daar in volgen. 

Heb je symptomen die op een corona- of andere luchtweginfectie wijzen, verplaats dan je afspraak (telefonisch!).  Zo houden we het gezond voor iedereen. 

Een afspraak maken houdt ook van jouw kant een engagement in. Afspraken die niet 24 uur op voorhand afgezegd zijn, worden aangerekend.

Voor mij is massage een helende kunst, een ontmoeting van mens tot mens op een zuivere, respectvolle en ondubbelzinnige manier. Daarom geef ik uitsluitend therapeutische massages. Ook alle andere behandelingen die ik aanbied zijn uitsluitend therapeutisch. Zoek je iets anders dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. 

Alvast heel erg bedankt voor je begrip en om deze richtlijnen te volgen!