Praktische richtlijnen bij een bezoek aan mijn praktijk

Corona maatregelen

Vanaf 8 juni 2020 zal ik werken volgens het behandelprotocol Covid-19. De voornaamste richtlijnen zijn:

  • Kom enkel corona-vrij naar de praktijk! Blijf thuis als je ziektesymptomen hebt. Verwittig me (per telefoon!) en we verzetten je afspraak naar een latere datum.
  • Kom op tijd en wacht buiten tot het tijd is voor je afspraak want de wachtruimte is voorlopig gesloten. Zodra het tijd is voor je afspraak, bel dan aan zodat ik weet dat je er bent.
  • Je bent slechts in de praktijk voor de duur die strikt noodzakelijk is.
  • Tussen elke sessie wordt de ruimte schoongemaakt, ontsmet en verlucht. Alle contactoppervlakken worden schoongemaakt en ontsmet. Alle handdoeken en materialen worden vervangen. Het raam blijft ook tijdens de sessie open staan. 
  • We dragen allebei een mondmasker als de afstand van 1,5 meter niet kan gerespecteerd worden.
  • Daarnaast vraag ik je om je handen te wassen en/of te ontsmetten. Bij de ingang is ontsmettende spray voorzien. Handen wassen kan in het toilet, ontsmettende zeep en wegwerphanddoekjes zijn voorzien. 
  • Breng zelf een drankje mee want ik mag je niets aanbieden.
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos.

Je vindt de volledige tekst hier.

Algemene afspraken

Iedereen die op zoek is naar een rustpunt in zijn of haar (drukke) bestaan is welkom.
Ook kinderen en jongeren kunnen baat hebben bij een relaxatiesessie, bijvoorbeeld voor en tijdens de examenperiode, bij verandering van school of in de thuis-situatie, …

Afspraken maken kan via gsm of mail. Klik hier voor mijn contactgegevens.

Een afspraak maken houdt ook van jouw kant een engagement in. Afspraken die niet 24 uur op voorhand afgezegd zijn, worden aangerekend.

Voor mij is massage een helende kunst, een ontmoeting van mens tot mens op een zuivere manier. Daarom geef ik uitsluitend therapeutische massages. Zoek je iets anders dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. 

Alvast heel erg bedankt voor je begrip en om deze richtlijnen te volgen!