Afspraken

Iedereen die op zoek is naar een rustpunt in zijn of haar (drukke) bestaan is welkom.
Ook kinderen en jongeren kunnen baat hebben bij een relaxatiesessie, bijvoorbeeld voor en tijdens de examenperiode, bij verandering van school of in de thuis-situatie, …

Afspraken maken kan via gsm of mail. Klik hier voor mijn contactgegevens.

Een afspraak maken houdt ook van jouw kant een engagement in. Afspraken die niet 24 uur op voorhand afgezegd zijn, worden aangerekend.

Massage is een helende kunst, een ontmoeting van mens tot mens op een zuivere manier. Daarom is er in mijn praktijk géén ruimte voor erotische massages.

Vanaf 25 mei 2018 is de GDPR in ons land! Deze General Data Protection Regulation zal ervoor zorgen dat je persoonsgegevens beter beschermd zijn, met andere woorden dat je privacy beter gerespecteerd wordt. Dat dit dringend nodig is, bewijzen een aantal schandalen waarbij de gegevens van nietsvermoedende burgers gebruikt/misbruikt werden om bepaalde dingen in een bepaalde richting te sturen.

Deze GDPR zal er vanaf 25 mei voor zorgen dat ieder bedrijf dat persoonlijke gegevens gebruikt voor bv mailings, de uitdrukkelijke toestemming van elke persoon nodig heeft. Bijgevolg heb ook ik vanaf dan jouw JA-woord nodig. Ik probeer steeds enkel nuttige informatie te bezorgen, leuke tips, boeiende workshops of interessante lectuur, zaken die ik graag met jullie wil delen. Ik tracht dit maximaal om de maand te doen zodat je niet overstelpt wordt.

Zonder jouw expliciet akkoord mag ik dat na 25 mei 2018 niet langer doen. Daarom vraag ik jouw uitdrukkelijke toestemming om je in de toekomst via je mailadres te blijven informeren over wat er op relaxatiegebied leeft. Geen stress – je kan je ten allen tijde uitschrijven of je gegevens aanpassen. Elke mailing blijft voorzien van de optie ‘uitschrijven’.

Natuurlijk hoop ik op jouw akkoord. Komt dat niet, dan wordt je uit mijn mailinglijst verwijderd. Je kan je altijd opnieuw inschrijven via deze link.

2 gedachten over “Afspraken

  1. Bedankt, Mol : om een eindje met me mee te lopen, mij weer wat dichter bij mezelf te brengen, mij weer te laten voelen waar het echt om draait, mij stil te laten staan bij wat goed voor me is, mijn adem terug te geven, mij weer blij te laten zijn met wie ik ben, me te laten voelen dat het allemaal niet zo ingewikkeld is en dat de oplossing voor veel dingen bij mezelf te vinden is…

    1. Bedankt Claire, voor je fijne feedback! Dat is altijd leuk om te lezen en het motiveert me om te blijven doen wat ik doe.

Reacties zijn gesloten.