ademhalingempowermentmeditatieontspanningontstressenpreventierelaxatiestress beheersingwei wu weiwellness - welzijnworkshopszelfzorg

Adem in. Adem uit.

Een tijdje geleden vertelde iemand die de wei wu wei lessen volgt me een verhaal waar ik overgelukkig en enthousiast van werd. Ze was deze zomer met haar jongste zoon na een ongevalletje op de spoedafdeling terecht gekomen. Gelukkig was het allemaal minder erg dan gedacht en was de jongen snel weer op de been. Het was natuurlijk wel even spannend geweest en daarbij voelde ze hoe haar lichaam begon te reageren. Toen ze voelde hoe haar ademhaling op hol sloeg en ze helemaal in de stress dreigde te gaan, herinnerde ze zich de ademhalingstechnieken van in de relaxatielessen. Meteen begon ze deze toe te passen en zo slaagde ze erin om de stressreactie af te wenden.

Hiervoor doe ik het! Hiervoor geef ik de wei wu wei lessen en blijf ik rotsvast geloven in de kracht van het vermogen om je welzijn in eigen handen te nemen! Bovenstaand verhaal is nog maar eens een bewijs dat je echt kan leren om te ontspannen ook al is de situatie best wel spannend. En dat jezelf tot rust brengen helemaal geen ingewikkelde technieken of speciale skills vergt.

Wil jij dit ook kunnen? Ben jij ook op zoek naar eenvoudige technieken om stress de baas te kunnen? Vanaf 9 september starten de lessen wei wu wei opnieuw. Klik hier voor info en agenda.

Twijfels? Vragen? Aarzel dan zeker niet om me te mailen of te bellen.

Liefs
Mol

PS: Je kan natuurlijk ook altijd een ontspannende massage boeken en zo je adem, lichaam en geest tot rust laten komen. Van harte welkom!