ademhalingontstressenstress beheersingworkshops

ademen

wegens succes herhaling op 20/01/2022!

Bewuster en beter ademen

leer de basics in 1 uur!

Ademen. We doen het alle dagen, 24 uur per dag, jaar in jaar uit. Vanaf onze geboorte tot we onze laatste adem uitblazen. Meestal doen we het zonder erbij na te denken. Het gebeurt vanzelf.

Maar soms niet. Dan beneemt een gebeurtenis ons onze adem. We houden onze adem in als het spannend is. Waarna we toch even op adem moeten komen. En hoeveel deugd kan het doen om eens diep te zuchten en zo ballast van je schouders te voelen glijden! Ook letterlijk want ademen doen we niet alleen met onze longen.

Benieuwd naar wat je allemaal in beweging kan zetten met je adem? Schrijf je dan in voor de ademhalingsworkshop op donderdag 2 december van 19u tot 20u te Zoersel.

Deze workshop biedt je een aantal makkelijk en efficiënte ademhalingstechnieken aan, die je overal kan doen. Mits een beetje oefening kan een goed gemikte ademhalingsoefening je in 1-2-3 weer rustiger maken.

Graag tot dan!

Mol

De editie op 2 december 2021 was erg snel volgeboekt. Op donderdag 20 januari 2022 wordt de workshop opnieuw ingepland!

ademhalingsworkshop

  • op donderdag 20 januari 2022, van 19u00 tot 20u00
  • in de turnzaal van GBS De Kiekeboes, Kerkstraat 7, 2980 Zoersel
  • prijs: 10€
  • max aantal deelnemers: 15
  • meebrengen: een kussentje om makkelijker te kunnen zitten, flesje water, eventueel een matje (maar er zijn matjes aanwezig in de zaal)
  • aantrekken: makkelijke kledij waarin je vlot kan bewegen, dikke sokken of pantoffels, best geen sportschoenen