Lees meer…

in balans

Zorg er voor dat je in balans blijft! Dat er heel wat gebeurt in de wereld, dat hoef ik je niet te vertellen. Het is heel wat en je evenwicht bewaren is moeilijk. De laatste jaren werd onze veerkracht/draagkracht/balans stevig op de proef gesteld. Omdat het al lang aan de gang is, begint het te […]

TLC included

TLC included! Het is weer Valentijn, het feest van de liefde, van de verliefden. Het is een moment waarop we die ene speciale persoon in ons leven extra aandacht willen geven. Over het ontstaan van deze traditie is niets eenduidigs terug te vinden. In de 3e eeuw zou er een priester Valentinus geleefd hebben die […]

bye bye 2021

28 december. Nog 4 keer slapen en we beginnen aan een vers gestreken nieuw jaar. Ik weet niet hoe dat met jullie is maar ik heb bij het afronden van die 365 dagen oud jaar toch steeds de neiging om eens terug te blikken. Het gaat dan niet zozeer over “de beste platen van”, “de […]

alle berichten

Toen ik voor de eerste keer bij jou kwam zat ik ver boven de ‘rode lijn’, druk op mijn hart, geen adem, depressief, veel wenen,….. maar door de juiste ademhalingstechnieken en de fijne maar soms moeilijke babbels in een rustige en sfeervolle omgeving zie ik mezelf opnieuw van de positieve kant, leer ik voor mezelf op te komen en zit ik weer op de juiste weg.

Goed te weten dat je er zal zijn mocht ik nog eens verdwalen.

weer op de juiste weg M.M.

Ik ben voor verschillende zaken bij Mol geweest. Het omgaan met verlies van mijn ouders, mijn relatiebreuk en het begeleiden van mijn zoon in al deze situaties.

Ik heb vooral mezelf beter leren kennen bij Mol. Mijn kwaliteiten, maar soms waren dat ook mijn valkuilen. Ze gaf me vele nieuwe inzichten en leerde me hoe ik een stresssituatie op verschillende manieren kon aanpakken. De ademhalingsoefeningen werkten voor mij het beste. Die pas ik nog geregeld toe. Ik kan zeggen dat ik nu meer mezelf ben en voor mezelf durf opkomen. Dankjewel Mol x.

meer opkomen voor mezelf Patricia Franck

de maandagavond…
een momentje van rust voor mij alleen!!!
zalig…

wei wu wei E.D.S.

Onze bewoners (Fedasil: mensen in een asielprocedure) hebben ervan genoten om effe te ontvluchten aan de dagelijkse strijd tegen negatieve emoties en het gevoel te hebben vast te zitten (lichamelijk en psychisch). De verschillende oefeningen, maar zeker de ademhalingsoefeningen worden nog ter sprake gebracht als ze het hoofd rustig willen houden.

Het was een nieuwe, verrijkende ervaring voor iedereen.

Bedankt Mol!!

verrijkende ervaring Marie-Ange D'Hooghe, Coordinator Fedasil FOI De Statie

Reeds jarenlang was ik ervan overtuigd dat ik best wel stressbestendig was. De gang van het leven, de professionele uitdagingen stapelen soms wel eens op. Ik voelde dat ik erg onrustig werd en permanent, ronduit gestresseerd was. Het lichaam gaf onmiskenbare signalen dat het tijd werd om er iets aan te doen, met andere woorden, er anders mee leren om te gaan. Niet eenvoudig wanneer je jarenlang mee surft op een golf van adrenaline. Mol heeft mee de zoektocht ingezet naar wat er het beste bij mij past. Niet alleen de eenvoudige oefeningen, de relaxerende massages, maar ook de gesprekken hebben geleid tot grote veranderingen die snel voelbaar waren voor mezelf en mijn omgeving. Dankzij Mols prachtige persoonlijkheid en een zen-uitstraling, is het steeds uitkijken om nog eens op “onderhoud” te gaan. Erg bedankt daarvoor!

anders leren omgaan met stress Els Cammaerts

Ruim twee maanden na de workshop gebruik ik nog steeds enkele van de tips & tricks die ik oppikte. Dat is voor mij het bewijs dat deze workshop doet wat hij belooft: een heel gamma van echt bruikbare tools aanreiken zodat je kan ervaren wat voor jou werkt. Ik ben fan!

rust.com: ik ben fan! Marjan Rombouts

Een leerrijke workshop die je met zachtheid naar jezelf laat kijken. Praktische oefeningen die instant en (bijna) overal en altijd toepasbaar zijn. Zelfs terwijl je even kopje onder lijkt te gaan in de wildwaterbaan van het dagelijks leven, zijn de oefeningen je zwembandjes en tegelijkertijd je anker. Je hoeft alleen maar even adem te halen.

met zachtheid naar jezelf kijken Suzanne

Even weg van de “rush hours”. Zeer aangenaam, zeer ontspannend en zeer rustgevend! “Me Time” met een hoofdletter! Leren ademen op mijn leeftijd; straffe job… Een echte aanrader. Ik doe zeker nog eens mee met de rust.com workshop. Geweldig initiatief en zeer goed uitgelegd! Zen … (E.D.S.)

Me Time!

De rust.com sessies waren precies wat er beloofd werd: verschillende kleine trucjes om korte rustmomenten in je dag te kunnen brengen. Met beknopte – maar correcte – wetenschappelijke ondersteuning werden er uitlopende oefeningen aangeboden, waaruit je dan zelf kon selecteren wat voor jou werkt en wat niet. Een echte aanrader! (Céline)

over rust.com Céline

Eenvoudige, laagdrempelige oefeningen die je overal en op elk moment van de dag kan doen en snel effect hebben.
(Josiane Frans)

over de workshop rust.com Josiane Frans

Deze workshop is een goede leerschool om stress aan te pakken op verschillende manieren die het best bij je passen.
(Andre)

over de workshop rust.com Andre

De lessen qigong geven me een kalm en goed gevoel. Ik sla geen oefenles over als het kan.
De massagetherapie vermindert mijn spier- en rugpijn, en houdt ook de spanningen beter onder controle.
(Andre)

stress aanpakken Andre

Ik wou je even meegeven dat de sessies die ik bij jou volg elke keer impact op mij hebben. Ik heb de indruk dat het werkt en steeds met wat vertraging. Mijn inzichten over mijn ‘demonen’ (:-)) worden duidelijker.
Ik wou je daar voor bedanken.
(Michel Schrijvers)

duidelijke inzichten

Bedankt, Mol : om een eindje met me mee te lopen, mij weer wat dichter bij mezelf te brengen, mij weer te laten voelen waar het echt om draait, mij stil te laten staan bij wat goed voor me is, mijn adem terug te geven, mij weer blij te laten zijn met wie ik ben, me te laten voelen dat het allemaal niet zo ingewikkeld is en dat de oplossing voor veel dingen bij mezelf te vinden is…
(Claire)

dichter bij mezelf

Ik ga langs bij Mol als ik door omstandigheden mij een periode gespannen en moe voel; ik voel het meestal niet aankomen, maar door de massage ervaar ik telkens opnieuw weer zo een enorm diepe rust dat ik zelfs de dagen die erop volgen de zaken terug fris en helder bekijk.
I.B.

terug fris en helder

Ik kijk elke keer ernaar uit om langs te komen.  Jouw luisterend oor, morele ondersteuning en je massage met etherische olie geven mij elke keer weer extra kracht en een goed gevoel. Intussen ken ik mijn lichaam beter en sindsdien ben ik minder vaak ziek. Voorkomen is beter dan genezen.

extra kracht D.C.

64 jaar geleden werd ik met ‘de helm’ geboren, wat inhoudt dat ik steeds op de juiste plaatsen met de juiste mensen in contact kom… zo ook 8 jaar geleden toen ik m’n eerste afspraak met u regelde. Resultaat: 8 jaar later kom ik nog op bijna maandelijkse basis bij u langs, gewoon omdat u de gave hebt om via een coaching gesprek en aroma massage, die rust te brengen die we toch allemaal zoeken! Mol, bedankt daarvoor.

rust brengen M.C.

Voor mij is jouw benadering een verrijking. Je laat me toe mijn lichaam beter te kennen. Je maakt me wakker en duwt me de realiteit onder ogen te zien, maar via een diep menselijke aanpak, de aanraking waar ik fundamenteel zo erg in mijn kinderjaren gekwetst ben geweest.
Je handen geven me bouwstenen om mezelf te helen en hen te vergeven waar ze zo in tekort geschoten zijn. Ik ervaar terug wat liefde is!!!
Zoveel dank Mol en tot de volgende afspraak

bouwstenen om mezelf te helen Mia

Toen m’n vader een 8-tal jaren geleden stierf, was ik zo’n beetje de kluts kwijt, en op zoek naar professioneel begrip, en dat heb jij mij vanaf de eerste sessie aangereikt via massage met aroma’s die op dat moment bij mij hoorden.
Nu zo veel jaren later, kom ik maandelijks bij je langs omdat je de kunst verstaat aan te voelen wat bij mij past. Dat kan een coaching gesprek zijn of een combinatie van massage en gesprek. Het resultaat is altijd heel rustgevend. Bedankt daarvoor!

heel rustgevend Martin Cassiers

Handen op je lichaam,
Wegwijzers naar binnen.
Geef je over aan je eigen ritme,
Luister naar je eigen hart…

overgave C.P.

De relaxatie-sessie is steeds op maat gemaakt met olietjes, aangepast aan je gemoed, aan je body and soul. Een echte aanrader en pure verwennerij.

pure verwennerij Anjes Praet

Met mijn ervaring bij Mol Mersie kan ik haar absoluut aan iedereen aanraden. Mol zelf is een heel aangenaam en rustige persoon. Bij de sessies bespreek je vooraf waar jij zelf baat bij hebt. De massage en aromatherapie brengen je op een zachte manier in een diepe ontspanning die je lichaam en geest weer in evenwicht en tot rust brengt.

diepe ontspanning A.V.

Mijn job is soms stresserend omdat heel wat zaken last minute moeten gebeuren. Ik heb dan ook
nood aan de nodige ontspanning zoals bv fietsen met vrienden. Doch omdat dit ook een inspanning
is krijg ik hierin niet altijd voldoende rust. Daarom ga ik op regelmatige tijdstippen naar Mol om mijn
volledige lichaam én geest op professionele wijze te laten behandelen. Na enkele minuten al ben ik
even weg van deze wereld en kan ik alles loslaten. Een goede behandeling geeft me de mogelijkheid
om er weer een tijdje voluit tegenaan te gaan.

professionele benadering Peter van der Waal, www.vanderwaal.be

Een moment van aandacht voor jezelf; je lichaam wordt verwend en je geest komt tot rust.
Je ervaart de warmte van een vrouw die dit met volle overgave en passie doet.
De combinatie van een goed gesprek, verschillende massagetechnieken en de (op het moment aangepaste) aromatherapie maken dat je dichter komt bij je eigen ‘ik’ waardoor je groeit in je ‘zijn’. Ik word zelfbewuster en zelfzekerder wat er mee voor zorgt dat ik sterker in het leven sta.
Bij Mol heb ik echt geleerd wat ‘ontspannen’ is.

aandacht voor jezelf Tinne Scheynen

Een behandeling bij Mol is een totaalbeleving voor lichaam, hart en ziel. Steeds kijk ik uit naar mijn volgende afspraak en telkens weer vind ik het hemels. Na een fijn gesprek, waarin we samen praten over de zaken die mij op dat ogenblik bezig houden, zowel lichamelijk als mentaal, kiest Mol de meest geschikte etherische olie voor dat ogenblik, rekening houdend met mijn voorkeur of afkeer voor de geur van de olie die ze zal gebruiken. Na anderhalf uur ontspannende massage van kop tot teen, met een zacht muziekje op de achtergrond, kom ik van de massagetafel als herboren en elke keer lijkt het nog beter dan de vorige keer. Dank je wel Mol.

totaalbeleving voor lichaam, hart en ziel G.V.R.
alle reacties